Η λύση στην Αυτόνομη Θέρμανση

Τοποθετώντας εύκολα και απλά τον ατομικό σας λέβητα φυσικού αερίου στο δικό σας διαμέρισμα, απολαμβάνετε απόλυτη ανεξαρτησία στη θέρμανση και ασύγκριτη οικονομία, χωρίς να αποφασίζουν άλλοι για εσάς.Πλεονεκτήματα Αυτόνομης Θέρμανσης:

  • Απόλυτη ανεξαρτησία: Η εγκατάσταση θέρμανσης είναι προσωπική και όχι κοινόχρηστη, με αποτέλεσμα να έχετε 100% αυτονόμηση θέρμανσης και να κάνετε χρήση της με βάση αποκλειστικά τις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητες, χωρίς να εξαρτάστε από οποιοδήποτε άλλο συνιδιοκτήτη.
  • Ασύγκριτη οικονομία: Με το φυσικό αέριο η εξοικονόμηση στη θέρμανση ξεπερνά το 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης (μέσος όρος τιμών περίοδου Οκτ. 2013-Ιαν. 2014), ενώ για το ζεστό νερό χρήσης η εξοικονόμηση υπερβαίνει το 55% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα (σύμφωνα με την τιμή ηλεκτρικού ρεύματος κατηγορίας οικ. Γ1 1600-2000 KWh/τετράμηνο περίοδου Οκτ. 2013-Ιαν. 2014).
  • Έλεγχος κατανάλωσης και ακρίβεια μέτρησης: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε την κατανάλωσή σας, ενώ παράλληλα γνωρίζετε και την τιμή χρέωσής σας, αφού οι τιμές φυσικού αερίου αναρτώνται μηνιαίως στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής. Επίσης, η τιμολόγησή σας γίνεται μετά την κατανάλωση και με απόλυτη ακρίβεια, καθώς αυτή καταγράφεται από τον μετρητή φυσικού αερίου που αντιστοιχεί στο διαμέρισμά σας και στον οποίο έχετε συνεχή πρόσβαση.
  • Ευκολία και άνεση: Η λειτουργία του ατομικού λέβητα φυσικού αερίου είναι απλή και εύκολη. Παράλληλα, απολαμβάνετε άφθονη θέρμανση όταν και για όσο επιθυμείτε, έχετε ζεστό νερό στη στιγμή, ενώ αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φυσικό αέριο και για γρήγορο και νόστιμο μαγείρεμα.
  • Άμεση διαθεσιμότητα: Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Ξεγνοιάζετε οριστικά από το άγχος της προμήθειας, ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

Χρήσεις Αυτόνομης Θέρμανσης:

  • Αποτελεσματική θέρμανση σε όλο το σπίτι: Με τον ατομικό σας λέβητα φυσικού αερίου επιτυγχάνετε αποτελεσματική και ποιοτική θέρμανση του διαμερίσματός σας μέσω του υπάρχοντος κυκλώματος των καλοριφέρ, σε αντίθεση με άλλες εναλλακτικές αυτονόμησης (όπως είναι τα κλιματιστικά, οι σόμπες, οι θερμοπομποί, κ.λπ.).
  • Άφθονο ζεστό νερό στη στιγμή: Πλέον με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου έχετε παροχή ζεστού νερού χρήσης άμεσα, χωρίς να απαιτείται η προθέρμανση, καθώς ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης του διαμερίσματός σας και λειτουργεί άμεσα με το άνοιγμα της βρύσης.
  • Γρήγορο και νόστιμο μαγείρεμα: Με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου μπορείτε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη οικιακή συσκευή, να έχετε κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει.

Το φυσικό αέριο είναι αποδεδειγμένα η μόνη λύση για οικονομική και αποτελεσματική θέρμανση στο σπίτι

 

Περιγραφή εγκατάστασης Αυτόνομης Θέρμανσης:

  • Ο ατομικός λέβητας φυσικού αερίου έχει μικρές διαστάσεις και βάρος και τοποθετείται στον τοίχο, σε ημιυπαίθριο χώρο (π.χ. μπαλκόνι) ή ακόμη και στον εσωτερικό χώρο του διαμερίσματος (π.χ. κουζίνα ή μπάνιο).
  • Ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα νερού θέρμανσης των εγκατεστημένων σωμάτων καλοριφέρ, καθώς και με το κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης του διαμερίσματος. Έτσι το ζεστό νερό (θέρμανσης και χρήσης) κυκλοφορεί αποκλειστικά στα κυκλώματα νερού του διαμερίσματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις διαμερισμάτων είναι πιθανό να απαιτηθούν επεμβάσεις στις σωληνώσεις νερού.
  • Σε σημείο του κτηρίου τοποθετείται μετρητής φυσικού αερίου από τον οποίο ξεκινά σωλήνωση που καταλήγει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και ειδικότερα στον εγκατεστημένο λέβητα για την τροφοδότησή του με φυσικό αέριο. Έτσι με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, εκτός από συνεχή και οικονομική θέρμανση μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας και σε ζεστό νερό χρήσης.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να συνδέσετε με το φυσικό αέριο και άλλες συσκευές, όπως την κουζίνα σας, απολαμβάνοντας γρήγορο, νόστιμο και οικονομικό μαγείρεμα, ή/και τον στεγνωτήρα σας.