Γιατί Πρέπει να κάνω καθαρισμό ενδοδαπέδιας θέρμανσης ;;

Τα σημαντικότερα προβλήματα ενός άρρωστου δικτύου τα συναντάμε σε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Σε ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχουμε αρκετά συχνά πρόβλημα μειωμένης απόδοσης.
Οι αιτίες της μειωμένης απόδοσης είναι  οι επικαθίσεις όπως  χώμα, οξείδια, ρινίσματα μέταλλων, οργανικές ενώσεις, λεβητόλιθος, μαγνητίτης που από την συσσώρευση αυτών, φτάνουν μέχρι και τον μερικό φραγμό των σωληνώσεων.

Μετά την ολοκλήρωση μιας εγκατάστασης θέρμανσης θα πρέπει εσωτερικά να ξεπλυθεί,  να απομακρύνουμε όλες τις επικαθίσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη κατασκευή και για να την προστατέψουμε με αντιδιαβρωτικά και αντιβακτηριδιακά υγρά, ώστε να αποτρέψουμε στο μέλλον την  μείωση και  διάβρωση της εγκατάστασης μας.

fernox-2-mifm-march2014

 
Ακόμα σημαντικότερος κρίνετε ο καθαρισμός όταν αντικαθιστούμε τον λέβητα με αντλία θερμότητας ή μονάδα φυσικού αερίου. Εκεί οι επικαθίσεις μπορούν να μας προκαλέσουν μέχρι και 80% μειωμένη απόδοση αλλά και  αντίστοιχη αύξηση ενέργειας,  μέχρι και την πλήρη καταστροφή των εναλλακτών ή των κυκλοφορητών των μονάδων μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε συναντήσει πελάτες όπου για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα της μειωμένης απόδοσης, έχουν πληρώσει χιλιάδες ευρώ χωρίς καν, να έχουν ξεκινήσει από την σωστή και οικονομικότερη μέθοδος.

Την μέθοδο του δυναμικού καθαρισμού.

fernoxcleaning

Σε ένα παλαιότερο σύστημα που το φαινόμενο της μειωμένης ροής, είναι ποιο αισθητό, η μειωμένη θέρμανση αλλά και η αύξηση της ενέργειας , μας επιβάλουν τον   δυναμικό καθαρισμό.

Εμείς αναλαμβάνουμε, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα μας,αλλά και με τα πιστοποιημένα χημικά που χρησιμοποιούμε, να καθαρίσουμε αποτελεσματικά και ακίνδυνα την εγκατάσταση σας ώστε να την επαναφέρουμε στην αρχική της κατάσταση.

Σε ένα καθαρισμό των εγκαταστάσεων τον σημαντικότερο ρόλο παίζει η χρήση των χημικών.

Υπάρχουν πολλά χημικά στην αγορά που σας υπόσχονται την μέγιστη και αποτελεσματικότερη χρήση.

Εμείς επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην παραγωγή χημικών , και είναι διεθνώς αναγνωρισμένες.
Επίσης φέρουν όλα τα πιστοποιητικά όλων των διεθνών οίκων αξιολόγησης.

Καλέστε μας για δωρεάν έλεγχο του συστήματος σας και εκτίμηση της εγκατάστασης σας

fernox-filter-fluid-vid