Οι 5 πιο σύγχρονες τάσεις στην ανακαίνιση σπιτιού για το 2020

Μάθετε τα πάντα για τις τελευταίες τάσεις στην ανακαίνιση κατοικιών και ανανεώστε τον χώρο σας με δημιουργικότητα και υψηλή αισθητική!

 

Συχνά η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί μία από τις εργασίες που αναβάλλουμε συνεχώς, αφού θεωρείται από πολλούς ως μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία με ιδιαίτερα υψηλό κόστος. Ωστόσο, αν καθορίσετε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό και επιλέξετε ένα επαγγελματικό και αξιόπιστο συνεργείο, το μόνο που μένει είναι να διαμορφώσετε τον χώρο σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και να τον αναδείξετε μέσα από το προσωπικό σας στυλ. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας με τις πιο σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις του 2020, ακολουθήστε τις προτάσεις της Homegas και μεταμορφώστε τον χώρο σας με τις πιο ξεχωριστές λύσεις!

Χρώμα

Για τη φετινή χρονιά, οι ειδήμονες του interior design προτείνουν χρώμα και… ακόμα περισσότερο χρώμα! Ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο, επιλέξτε μία απαλή απόχρωση όπως γκρι, μπλε, λαδί ή ακόμα και παστέλ ροζ για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας, και στη συνέχεια προσθέστε πινελιές πιο έντονων τόνων σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία. Μην περιοριστείτε, όμως, μόνο σε αυτούς τους δύο χώρους. Δοκιμάστε μια έξυπνη χρωματική αντίθεση στην κουζίνα σας ή εφαρμόσετε πλακίδια με χρώμα στον τοίχο του μπάνιου σας για να του δώσετε έναν πιο τολμηρό χαρακτήρα.

Συνδυασμός υλικών

Όπως ακριβώς ισχύει στον χώρο της μόδας, έτσι και στο interior design οι συνδυασμοί υφών και υλικών συνιστούν μία τάση που ήρθε για να μείνει. Στη νέα δεκαετία, οι διακοσμητές απομακρύνονται από την κυριαρχία ενός βασικού υλικού και στρέφονται προς τη χρήση περισσότερων μέσα από τον πειραματισμό. Δοκιμάστε ξύλο, μάρμαρο, μπρούτζο και ό,τι άλλο ταιριάζει στις αισθητικές σας προτιμήσεις και κερδίστε τις εντυπώσεις όσων θα επισκεφτούν το σπίτι σας.

Εναλλακτική διαρρύθμιση

Ξεχάστε τους μικρά μεμονωμένα δωμάτια! Για τη διαρρύθμιση της κατοικίας σας, η νέα πρόταση διακόσμησης του 2020 είναι οι ανοιχτοί χώροι που χαρακτηρίζονται από ομοιομορφία και ενιαία αισθητική. Δωμάτια όπως το σαλόνι και το γραφείο δεν χρειάζεται πια να χωρίζονται με τοίχους, παρά μόνο με έπιπλα ή διακοσμητικά στοιχεία, ενώ η ρευστότητα των ορίων ανάμεσα στους χώρους θα προσφέρει στο σπίτι σας μία συνολική αίσθηση αρμονίας.

Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις διακόσμησης των τελευταίων ετών. Με έμπνευση από τα νησιά των Κυκλάδων, αυτό το ιδιαίτερο υλικό μπορεί να χαρίσει στον χώρο σας έναν μεσογειακό αέρα χαλάρωσης και ανανέωσης. Εκτός από την εφαρμογή της σε τοίχους και δάπεδα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για την κατασκευή χτιστών επίπλων όπως κρεβάτια και είδη υγιεινής. Επιπλέον, διατίθεται σε πληθώρα αποχρώσεων, έτσι ώστε να ταιριάζει ιδανικά με τους χρωματικούς συνδυασμούς του υπόλοιπου σπιτιού σας.

Φωτισμός

Η επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών δεν εξυπηρετεί μόνο στον επαρκή φωτισμό του σπιτιού σας, αλλά μπορεί να χαρίσει κομψότητα και στυλ σε κάθε χώρο. Στα είδη φωτισμού, η ποικιλία είναι πραγματικά πολύ μεγάλη: κρεμαστά φωτιστικά οροφής, κλασικές απλίκες, εντοιχισμένα σποτ, έξυπνες λύσεις κρυφού φωτισμού, μοντέρνα γραμμικά φωτιστικά και πολλά άλλα. Ανάλογα με τη χρήση του εκάστοτε δωματίου, όπως για διάβασμα, χαλάρωση ή εργασία, προτιμήστε το είδος φωτισμού που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

Ανακαίνιση σπιτιού από την Homegas

Αφού αποφασίσετε πώς θα εφαρμόσετε τις πιο σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις της χρονιάς, μπορείτε να ξεκινήσετε μία ποιοτική, εύκολη και ολοκληρωμένη ανακαίνιση του σπιτιού σας με τη βοήθεια των επαγγελματιών της Homegas. Η εταιρία μας απαρτίζεται από μία εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού της Homegas και επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε άμεσα τη μεταμόρφωση του δικού σας χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *