Homegas Ανακαίνιση

Η Home Gas στο χρόνο

Our Story

Η Home Gas ιδρύθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα ανθρώπων που είχαν ένα κοινό όραμα: να δημιουργήσουν μια καινοτόμο εταιρεία μηχανολογικών εφαρμογών με πελατοκεντρική προσέγγιση, ανθρώπινο πρόσωπο και έμφαση στην αξιόπιστη κάλυψη κάθε σύγχρονης ανάγκης.

Αρχικά, το αντικείμενο ενασχόλησης ήταν αποκλειστικά το φυσικό αέριο, κλάδος στον οποίο η Homegas δεν άργησε να διακριθεί, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια σειρά από έργα κάθε κλίμακας. Σύντομα το πεδίο δραστηριότητας διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει εγκαταστάσεις υδραυλικών πυροσβεστικών δικτύων και εγκαταστάσεις κλιματισμού (VRV και ψύκτες), σε βιομηχανική και οικιακή κλίμακα. Ταυτόχρονα, σταθερά προσανατολισμένη στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η εταιρεία έγκαιρα αντιλήφθηκε την επενδυτική δυναμική των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και προς αυτή την κατεύθυνση.

Σήμερα, η Homegas αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση στους κλάδους της ενεργειακής αναβάθμισης (εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίησης όλων των μορφών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), του φυσικού αερίου, της θέρμανσης, της ψύξης, του κλιματισμού και της πυρασφάλειας, με μια δραστήρια και εξαιρετικά ικανή ομάδα στο δυναμικό της και με μια ακτίνα δράσης που καλύπτει όλη τη Β. Ελλάδα.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την πολύτιμη τεχνογνωσία ετών και συνδυάζοντάς τα με την επιθυμία για διαρκή εξέλιξη, η εταιρεία συνεχίζει με αυξημένο αίσθημα ευθύνης την πορεία της, ενδυναμώνοντας σταδιακά την παρουσία της σε όλη τη χώρα.

Home of excellence

Στη Home Gas στόχος μας παραμένει η κάλυψη κάθε σας ανάγκης με τον πλέον αξιόπιστο, εγγυημένα αποτελεσματικό τρόπο. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες, κατασκευαστικές εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία, όσο και σε ιδιώτες.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

-​Ενεργειακές επιθεωρήσεις – Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

-​Θέρμανση με λέβητα αερίου

-​Ανακαινίσεις

-​Θερμομόνωση- Υγρομόνωση Κτιρίων

-​Αντλίες θερμότητας

-​Ηλιοθερμικά

-​Κλιματισμό

-​Φωτοβολταϊκά

-​Ηλιακούς θερμοσίφωνες

-​After sales service

-​Service υλικών και εγκαταστάσεων

-​Οδηγίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία (απλών και ειδικών έργων)

-​Εκπαίδευση τεχνικών σε εξειδικευμένες εφαρμογές (π.χ αέριο, εξοικονόμηση ενέργειας κ.λ.π)

Το τρίπτυχο “Ποιότητα – Οικονομία –Αξιοπιστία” χαρακτηρίζει κάθε μας δραστηριότητα και αναδεικνύει τις αξίες που κάνουν τη HomeGas να ξεχωρίζει σε κάθε έργο.

Ποιότητα, στην πράξη:

Κατασκευή έργων με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές.

Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς και εγγυημένοι χρόνοι παράδοσης.

Πιστοποιημένη ποιότητα (ISO 9001-2008).

Άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί και συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία.

Οικονομία, με αποδείξεις:

Ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε έργο, ανεξαρτήτως κλίμακας.

Επίτευξη άριστης σχέσης ποιότητας/ τιμής κάνοντας χρήση των οικονομιών κλίμακας προς όφελος του επενδυτή.

Αξιοπιστία & εμπιστοσύνη:

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας, προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις, που θα καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Home of great brands

Στη Homegas είμαστε περήφανοι που κάποιοι από τους σημαντικότερους οίκους του κλάδου της θέρμανσης και του κλιματισμού μας έχουν εμπιστευτεί. Μεταξύ αυτών:

Buderus

Bosch

Ariston – Chaffoteaux

Riello

Baxi

Immergas

Dakin

Inventor

Τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως σε συνδυασμό με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού μας, εγγυώνται την αρτιότητα του αποτελέσματος.

Home of pros

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, τόσο σε διοικητικό όσο και σε εργατοτεχνικό επίπεδο, απαρτίζεται από ανθρώπους με πάθος για αυτό που κάνουν. Οι άνθρωποί μας, η σημαντικότερη επένδυσή μας, εκπαιδεύονται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, παρακολουθούν επιμορφωτικά σεμινάρια, πραγματοποιούν ενημερωτικά ταξίδια σε εργαστήρια και εργοστάσια του εξωτερικού, ώστε να παραμένουν ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που συντελούνται στους τομείς της θέρμανσης, του κλιματισμού, των αυτοματισμών και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Παραμένοντας ευθυγραμμισμένοι με όλες τις εξελίξεις του κλάδου είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, με σεβασμό στον άνθρωπο, στο περιβάλλονκαι στον πλανήτη.

Home of Exceptional Service

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Καθημερινά οι τεχνικοί μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν το σύνολο των γνώσεών τους, για την εξασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος για εσάς.

Πώς επιτυγχάνουμε το καλύτερο;

-Διαθέτουμε πλήρη αποθήκη ανταλλακτικών.

-Παρακολουθούμε ανελλιπώς εκπαιδευτικά σεμινάρια αναφορικά με τα προϊόντα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά.

-Δίνουμε αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης των προϊόντων.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματος θέρμανσης, παραδίδονται οδηγίες χρήσης, καθώς και το βιβλίο συντήρησης (service) το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε εναλλακτικά πακέτα συντήρησης, που εξασφαλίζουν μια σειρά από προνόμια για τους πελάτες μας.

Επιλέγοντας να υπογράψετε συμβόλαιο για συντήρηση της εγκατάστασης, απολαμβάνετε:

εγγύηση για απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης

-συνεχή υποστήριξη από την εταιρεία μας

οικονομικό όφελος (σε περίπτωση βλάβης το κόστος συντήρησης είναι χαμηλότερο σε σχέση με την ίδια εργασία εκτός συμβολαίου)

Τα πακέτα συντήρησης περιλαμβάνουν:

1. Την τακτική συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων και των οργάνων ελέγχου τα οποία είναι τοποθετημένα (βάνες αποκοπής, βαλβίδες πυροπροστασίας, ταυ-καθαρισμού, αντικραδασμικά, vps, φίλτρα αερίου)
2. Τη ρύθμιση του καυστήρα
3. Τον έλεγχο των καυσαερίων τα οποία αποτελούν δείκτη της καλής λειτουργίας του καυστήρα-λέβητα.
4. Τον έλεγχο λειτουργίας του ανιχνευτή αερίου (σε περίπτωση εγκατάστασης Φυσικού Αερίου).

Πρόθεσή μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν αρκούμαστε στις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρουμε σήμερα, αλλά ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέα εξέλιξη, για να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα αύριο.

Βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας κι εκσυγχρονίζοντας διαρκώς τα προϊόντα μας, παραμένουμε δίπλα σας. Οικολογικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.